Ателиета

 

 

 

Ателие СБА    
     гр. Русе, ул. "Асен Златаров" 36 Понеделник-Петък   
  800 - 1900
     ☎ 082 821 397  ;  0897 891 637 Събота    1000 - 1600
     ✉ office@silvena.net | Пишете ни Неделя   
1000 - 1600
 
Ателие Сердика    
     гр. Русе, ул. "П. Д. Петков" 10 Понеделник-Петък  
  900 - 1900
     тел. 0897 891 635 Събота   1000 - 1600
  Неделя  
Почивен ден
 
Ателие Здравец    
     гр. Русе, до Трета поликлиника Понеделник-Петък  
  900 - 1300 и 1430 - 1830
     (до механа "Елит") Събота  
 900 - 1400
     тел. 0897 891 626 Неделя  
Почивен ден
 
Ателие Гара    
     гр. Русе, ул. "Борисова" 122 Понеделник-Петък   
  900 -  1300 и 1400 - 1800
     тел. 0897 891 623
Събота   
1000 - 1500
  Неделя   
Почивен ден
 
Ателие Дружба    
     гр. Русе, кв. "Дружба 1" бл.1 вх.3 Понеделник-Петък  
  900 - 1300 и 1400 - 1800
     тел. 0896 670 473 Събота  
1000 - 1500
  Неделя  
Почивен ден
 
     
Ателие Силистра    
     гр. Силистра, бул. "Симеон Велики" 5 Понеделник-Петък  
  900 - 1300 и 1400 - 1800
     Фото Силвена Събота     900 - 1300
     тел. 0897 891 634
Неделя  
Почивен ден