Контакти

 

office[@]silvena.net | Пишете ни

 

Ателие СБА

гр. Русе, ул. Проф. Асен Златаров 30

  082 821 397 ; 0897 891 637

  Понеделник - Петък: 800 - 1900

  Събота: 1000 - 1500

  Неделя: Почивен ден

Ателие СБА

Студио Арт

 гр. Русе, ул. Проф. Асен Златаров 34

  0897 891 630

  Понеделник - Неделя: с предварително записан часРекламно студио

Ателие Сердика

 гр. Русе, ул. Петко Д. Петков 10 (бл. Сердика)

  0897 891 635

  Понеделник - Петък: 900 - 1230 и 1430 - 1800

  Събота: 1000 - 1500

  Неделя: Почивен ден

Ателие Сердика

Ателие Здравец

 гр. Русе, до Трета поликлиника (до механа "Елит")

  0897 891 626

  Понеделник - Петък: 900 - 1230 и 1430 - 1800

  Събота: 900 - 1400

  Неделя: Почивен ден

Ателие Здравец

Ателие Гара

 гр. Русе, ул. Борисова 122

  0897 891 623

  Понеделник - Петък: 900 - 1230 и 1430 - 1800

  Събота: 1000 - 1500

  Неделя: Почивен ден

Ателие Гара

Ателие Дружба

 гр. Русе, кв. Дружба 1, бл.1 вх.3

  0896 670 473

  Понеделник - Петък: 900 - 1230 и 1430 - 1800

  Събота: 1000 - 1500

  Неделя: Почивен ден

Ателие Дружба

Ателие Силистра

 гр. Силистра, бул. Симеон Велики 5 - Фото Силвена

  0897 891 634

  Понеделник - Петък: 900 - 1230 и 1430 - 1800

  Събота: 900 - 1400

  Неделя: Почивен ден

 

 

© 2024 Силвена Фото® | Всички права запазени

Loading Image